Yenidoğan döneminde deterjanlara dikkat! - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Yenidoğan döneminde deterjanlara dikkat!

Yenidoğan döneminde deterjanlara dikkat!

Bebeklerin doğum sonrası uyum sürecinde, cilt hassasiyetine karşı deterjan tercihinde dikkatli olmak gerekiyor. 

Bebeklerin doğumdan sonraki uyum sağlama evresi, hem anneler hem de bebekler için kritik dönemlerden biridir. Bu dönemde, bebeklerin bağışıklık sistemleri henüz tam olarak gelişmemiş olduğundan, çevresel faktörlere karşı daha hassastırlar. Birçok sağlık probleminin yaşanabildiği yenidoğan sürecinde, cilt sağlığı konusunda dikkatli olmak gerekiyor. 

Bebeklerin ciltleri yetişkinlere göre çok daha hassastır ve kimyasallara karşı daha fazla tepki gösterebilir. Geleneksel deterjanlar, ciltte tahrişe ve alerjik reaksiyonlara yol açabilecek kimyasallar, parfümler, boyalar içerebiliyor. Bitkisel içerikli deterjanlar ise genellikle doğal ve cilt dostu bileşenlerden üretiliyor. Bu yüzden yenidoğan sürecinde, bebek çamaşırlarının hijyeninde tercih edilecek deterjanlar ve yumuşatıcılar konusunda bilinçli davranmak büyük önem taşıyor.

Zararlı Kimyasallar İçermiyor

Ekolojik ve vegan temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir Baby serisinde; sıvı çamaşır deterjanı, konsantre çamaşır yumuşatıcısı ve doğal granül sabun yer alıyor. Ürünlerin bebekler ve hassas cilde sahip olanlar için uygunluğu hipoalerjenik ve dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.

Yüksek performanslı temizlik imkanı sunan Life by Fakir’in hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

%100 Bitkisel Yağlardan Granül Sabun

Ekolojik ve vegan içerikli Life by Fakir Baby Doğal Granül Sabun, yüzde 100 bitkisel yağlardan elde edilen birinci sınıf sabundan üretiliyor. Güçlü formülüyle bebek giysilerini tertemiz yapan ürün, kolayca durulanırken giysilerde leke bırakmıyor. Life by Fakir Doğal Granül Sabunun kusursuz temizliği annelere huzur, bebeklere konfor veriyor.

Bebek Cildine Dost Sıvı Deterjan ve Yumuşatıcı

Bitkisel içerikli Life by Fakir Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı, etkili formülüyle bebeğinizin çamaşırlarındaki tüm lekeleri kolayca çıkarabiliyor. Ürün bebek giysilerinin yanı sıra önlük, bornoz gibi çabuk kirlenen çamaşırlarda da güvenle kullanılabiliyor. Zararlı kimyasallar içermeyen Life by Fakir Baby Sıvı Çamaşır Deterjanı ideal ölçülerle kullanıldığında tam 30 yıkama yapabiliyorsunuz. 

Life by Fakir Baby Konsantre Yumuşatıcı ise, tertemiz içeriği ile bebek giysilerini bebek teni gibi yumuşacık yapıyor. Giysileri ilk günkü gibi yumuşacık ve mis gibi olan bebeklerin yaşam kalitesi yükselirken annelerin de keyfi yerine geliyor. Konsantre yapısıyla ideal kullanımda tam 60 yıkamaya kadar performans gösteriyor.

Ecomark ve vegan sertifikalı Life by Fakir ürünleri bebeğinizin çamaşırlarını derinlemesine temizleyip yumuşacık yaparken, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor.

Sağlık Haberler