Anka Kuşları Batıkentspor kurulduğu ilk yılda şampiyon oldu - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Anka Kuşları Batıkentspor kurulduğu ilk yılda şampiyon oldu

Anka Kuşları Batıkentspor kurulduğu ilk yılda şampiyon oldu

2023 Haziran  ayında kurulan BATIKENTSPOR kulübü Eskişehir 2.amatör ligi B gurubunda zorlu rakiplerinin arasından sıyrılarak ŞAMPİYONLUK KUPASINI aldı.

2.Amatör Lig şampiyonluğu hedefine ulaştığımız için son derece mutlu olduğunu ifade eden teknik direktörümüz Sefa KARAAHMETOĞLU, “İyi bir gruptan galibiyetlerle ayrılarak bizim için çok  değerli kupayı aldık. Zorlu bir süreçte çoğu zaman taktiksel olarak diğer takımlardan önde olduğumuz oyun yapısıyla ve kıymetli oyuncularımızın istek arzusuyla ligin sonu geldiğinde koyduğumuz hedeften sapmayarak ŞAMPİYONLUK KUPASINI aldık.  Oyuncularımızı, hem konsantrasyonları hem enerjileri hem iyi bir takım hem iyi bir aile oluşunun meyvesini KUPA ile kutladık. Takımımız ligi kupa ile taçlandırmış oldu.

Futbol Direktörü Ali Akın ÖRS bu sene onu kırmayıp yürekten savaşıp BATIKENTSPOR Ailesine bu kupayı layık gördükleri için futbolcularına teşekkür ederek 1 nci Amatör Liginde de daha GÜÇLÜ ve daha geniş bir kadro ile Şampiyonluğu hedefliyoruz.

Eskişehir’imizin en güzide mahallelerinden biri olan; Batıkent Mahallesi’ndeinsanı Vahdet ULUSOY liderliğinde tamamen gönül birlikteliği ile gençlerimizin Amatör Spora kazandırılması ve Türk Futboluna hizmet amacı ile E.T.Batıkent Spor Kulübü olarak faaliyete başladığı günden bu yana  Fair Play görüntü çizerek E.T. Batıkent Spor Kulübünü ŞAMPİYONLUĞA taşıyan camiamızın her bir ferdini kutluyorum. Bütün amacımız E.T. Batıkent Spor Kulübünü kıymetli bir marka haline getirmek Şehrimizin güzide mahallesi Gençlerimize sporculuğu aşılamak hem de Türk futboluna kazandırmak için Şehrimiz ve Batıkent Mahallesi Halkı ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlk yılında kurulup 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında aldığımız bu şampiyonluğu Atamıza armağan ediyoruz.