Dikkat bu yollar Eskişehir’de 1 Mayısta Kapalı olacak - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Dikkat bu yollar Eskişehir’de 1 Mayısta Kapalı olacak

Dikkat bu yollar Eskişehir’de 1 Mayısta Kapalı olacak

Eskişehir Emniyeti, 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle trafiğe kapalı yolları ve alternatif güzergahları açıkladı. Peki 1 Mayıs’ta Eskişehir’de hangi yollar trafiğe kapatılacak? Eskişehir’de Alternatif güzergahlar neler? İşte,1 Mayıs’ta Eskişehir’de kapatılacak yollar ve alternatif ulaşım yolları listesi.

1 Mayıs trafiğe kapalı yollar listesi paylaşıldı. İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olan 1 Mayıs’ta Eskişehir’de yapılacak etkinlikler bitene kadar bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İşte,1 Mayıs’ta kapatılacak yollar ve alternatif ulaşım güzergahları listesi;

Haller Kavşağı (Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN Bulvarı Cengiz Topel Caddesi Zübeyde Hanım Caddesi Hatboyu -1 Caddesi Kavşağı) ile Cumhuriyet Meydanı (Gazi Yakup Satar Caddesi Zübeyde Hanım Caddesi Hatboyu 1 Caddesi ve Hatboyu 2 Caddesi Kavşağı) arası çift yönlü araç trafiğine kapatılacaktır.

Araç trafiğine kapatılan bu alanlara açılan Cadde ve Sokaklardan araç çıkışlarına izin verilmeyecek ayrıca Hatboyu 1 Caddesi, Hatboyu – 2 Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Gazi Yakup Satar Caddesi üzerine 30.04.2024 günü saat 20.00’dan 01.05.2024 tarihi etkinlik bitimine kadar araç parkına izin verilmeyecektir.

Aynı zamanda Eskişehir Emniyeti; “Tüm uyarılara rağmen park edilen araçlar güvenlik nedeniyle çektirilerek muhafaza altına alınacağından, araç sürücülerinin araçlarını yukarıda belirtilen Bulvar ve Cadde üzerlerine park etmemeleri, araçlarını uygun park alanlarına / otoparklara park etmeleri ve alternatif güzergahları kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri önemle rica olunur.” dedi.

Güncel Haberler